Szállítás

SZÁLLÍTÁS


Ha nem jelenik meg rendesen a böngésződben az Általános Szerződési Feltételek, akkor letölthető innen PDF formátumban:  https://goo.gl/wXczNm


 

Szállítási cím

Házhozszállítás Magyarország területén belül bárhová egyaránt kérhető. Szállítási címként szerepelhet a lakás vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől! Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet a kiszállítás időpontjáig – online – még lehetősége van módosítani!

A küldemények kézbesítése, többféleképpen történik

·      MPL futárszolgálattal – Ezen belül választhat házhoz szállítást vagy postán maradó szállítást.

| A termék szállítási ideje 1-3 munkanap, Konzolok esetében a szállítási idő 5 nap. | díja 1199,- Ft.

·      Foxpost csomag | Miért válasszam a FOXPOST-ot?

| A termék szállítási ideje 1-3 munkanap. Konzolok esetében a szállítási idő 5 nap. | díja 990,- Ft.

9.999 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

 

Normál szállítás

A munkanapokon 12:00 óráig munkatársunkkal véglegesített megrendelést a következő munkanapon 20 óráig megkíséreljük kiszállítani a megadott szállítási címre. A vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen (a szállítás konkrét napja a rendelés feladásakor kerül közlésre). Amennyiben a rendelés adatainak megadásakor a rendszer által megadott nap (a szállítás várható időpontja) nem megfelelő, a vevő kérheti a szállítási időpont módosítását. A házhozszállítás időpontjának egyeztetése a rendelés beérkezését követően a munkatársunk által kezdeményezett telefonos kapcsolatfelvétel során történhet.

 

Az általunk forgalmazott termékek megrendelését követően munkatársunk telefonon felkeresi Ügyfelünket a megrendelés pontosítása és véglegesítése érdekében.

 

Átvétel, meghatalmazás

A küldeményeket harmadik fél meghatalmazás hiányában is átveheti.

Szállító cég:

A terméke(ke)t a Magyar Posta MPL, vagy a Foxpost csomagküldő szolgálat segítségével juttatjuk el az Ön által megadott szállítási címre.

MPL ügyfélszolgálat elérhetőségei:

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat

Lakossági ügyfeleinknek: 06-1-767-8282
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.

Tel.: 06.1.333.777


Foxpost ügyfélszolgákat elérhetőségei:

http://www.foxpost.hu/kapcsolat/

Hétfőtől péntekig 08:00-20:00 óra között:

Tel.: 06.1.999.0-369 

A szállító cég nem vállalja, hogy telefonon értesíti Önt a szállítás pontos időpontjáról, ezért javasoljuk, hogy olyan címet adjon meg, amelyen munkanapokon elérhető. Ha bármilyen oknál fogva a szállító nem találja Önt a megadott címen, írásos értesítőt hagy a helyszínen, és további két alkalommal – Önnel egyeztetett időpontban – újra megkísérli a kézbesítést. Ez többletköltséget nem von maga után. Egyes termékek vásárlása esetében cégünknek jóvá kell hagynia a megrendelést. Ekkor munkatársunk telefonon megkeresi Önt, és ugyanekkor a szállítási cím és időpont is egyeztetésére kerül. Ezekben az esetekben az ígért 3 napos szállítási határidőt az egyeztetés időpontjától kell számítani.


Szállítási díjak

 A kiszállítási díj összege a megrendelt termékek ÁFA-kulcsának függvényében változik. Az 1992. évi LXXIV törvény az általános forgalmi adóról 22.§ értelmében a kiszállítási díj ÁFA-kulcsát a számlán szereplő termékek ÁFA-kulcsa határozza meg. "Az adó alapjába beletartoznak: a termékértékesítés és szolgáltatásnyújtás teljesítéséhez járulékosan kapcsolódó költségek, még akkor is, ha azok külön megállapodáson alapulnak, így különösen az ügynöki, a bizományi, a biztosítási, a közlekedési költségek." (1992. évi LXXIV törvény / 22§ 3 (b) pont).


Fizetési módok

·      Utánvétes fizetés választása esetén a rendelés értékét, és a szállítási díjat az átvételkor kell kiegyenlíteni. (Ebben az esetben egyes MPL futárnál van lehetőség bankkártyás fizetésre, illetve "postán maradó" csomag esetén a postán természetesen tudsz bankkártyával is fizetni.

·      Paypal fizetés esetén a PayPal rendszerbe beregisztrált bankkártya szerverén keresztül történő tranzakció keretein belül vonjuk le az áru ellenértékét és az esetleges szállítási díjat.


További információt a 0670.289 7700, illetve az ugyfelszolgalat@konzolmogul.hu e-mail címeken kaphatsz, ha pedig visszatérő vásárlónk vagy, akkor belépés után a "Eddigi Rendeléseim" menüpontjában további információkat érhetsz el..