Pontgyűjtő játék


A játék leírása:

 

Azok, akik nemrég csatlakoztak a közösségünkhöz, pár szóval leírnánk, hogy miként tudsz Te is a webáruházban  megtalált GRU-s képért 100 Ft értékű hűségpontot kapni, amit a webáruházunkban, vagy akár személyesen is levásárolhatsz.


Minden nap (akár többször is) véletlenszerűen mindig más időpontban egy játék, egy konzol, vagy kiegészítő borítóján, vagy bármelyik termék képén meg fognak jelenni a Minyonok.

Így fog kinézni, amit keresned kell a weboldalunkon, mint ahogy a módosított borító jobb alsó sarkában is látható. 
Hogy Te is pénzt kereshess, a teendőd csak ennyi:

1.: Lájkold a Facebook oldalunkat

2.: Regisztrálj a webshopunkba

3.: Nézegesd a weboldalunkon a termékeket, termékekhez csatolt képeket, videókat, mert akár egy termék legutolsó képén is megbújhatnak! hogy elsőként találhasd meg a Minyonokat, akik épp Marionak, Luiginak, Hercegnőnek, és Gombának vannak öltözve a népszerű Mario játékból!  - majd írj ránk azonnal a Facebook chat-en.

 

Légy első, mert csak az kapja meg a 100 hűségpontot*, aki a legelsőként ír ránk kizárólag a Facebookon!

Ha ügyes vagy, nagyon hamar összegyűlhet egy játékra, kontrollerre, vagy akár egy konzolra is elegendő hűségpont!

Minden termékünk a webshopból megvásárolható hűségpontokért is, szóval hajrá, kezdd el keresni a Minyonokat, hogy tiéd lehessen a sok-sok hűségpont!

 

Jó játékot!

 

Ne feledd, érdemes naponta többször is visszanézned hozzánk, mert naponta akár többször is felbukkanhatnak a Minyonok, és Te annyiszor 100 hűségpontot kapsz, ahányszor megtalálod őket, és utána egyből, de elsőként írsz nekünk a Facebook chaten!

 


*a nyeremény készpénzre nem váltható, csak levásárolható
 Facebook elérhetőségünk: https://www.fb.com/konzolmogul