Playstation 4 VR Szemüveg + kamera + WORLDS játékkal | PS4 | PSVR - használt

-30%Playstation 4 VR Szemüveg + kamera + WORLDS játékkal | PS4 | PSVR - használt

2018. március 20-hoz képest 1 év garanciával áruljuk a játékot (kipróbált, használt)


A csomag tartalmaz egy PlayStation VR-t, egy kamerát, VR World-öt, ami betekintést nyújt a virtuális valóság világába.

Érdekel a Playstation VR technikai oldala is? Nos, ahogy az a Sony termékeitől elvárható, ebben az esetben is egy minőségi és izmos hardverről beszélhetünk. Az 5,7 colos képátlójú, 1080p felbontással 120fps képfrissítéssel dolgozó OLED kijelző önmagáért beszél, hiszen a felbontás és a tükörsima képfrissítés is elengedhetetlen a tökéletes 3D élményhez, az OLED kijelző pedig a lehető legjobb színhűséget és árnyalatokat képes megjeleníteni. A VR headset maga kilenc külső érzékelő segítségével és 18 milliszekundumos reakcióidejével biztosítja a zavartalan és precíz, 360 fokos érzékelést. A látványhoz persze minőségi hangzás is dukál, a csomagot így egy olyan headset egészíti ki, mely tökéletesen illeszkedik a látottakhoz és a lehető legfinomabb zörejek visszaadására is képes.
 
A Playstation VR sisak segítségével valódi három dimenziós élményekben lehet részed, mellyel nem csak befogadója, hanem közvetlen irányítója is vagy az eseményeknek: a játékos interakciókkal és a fejed mozgását követő sisakkal sosem látott, szinte kézzel fogható, térbeli kalandokban vehetsz részt.

Lépj be a következő dimenzióba: a Playstation VR egyenesen a virtuális valóságba repít! Szeretnél ott lenni egy FPS-ben, a saját kezedben érezni a fegyvert? Magad néznél körbe az extravagáns autó volánja mögül? A vadászgép pilótafülkéjébből szeretnéd érezni, milyen lehet, amikor rakéták és ellenséges gépek süvítenek el melletted? A Playstation VR-ral mindezt megteheted!

A virtuális valóság nem csak a játékról szól 

Fedezd fel a PS VR világát 

YouTube

NÉZD MEG

YouTube

Fedezd fel a YouTube óriási és egyre növekvő 360 fokos videóinak gyűjteményét a PS4-re készült YouTube alkalmazással - most PlayStation VR támogatással.

Apollo 11

FEDEZD FEL

Apollo 11

Éld át a felfedezés hihetetlen kalandját ebben az egyedülálló interaktív dokumentumfilmben, az Apollo 11 legénységének szemein keresztül.

Within

TAPASZTALD MEG

Within

Ismerd meg a legkiválóbb VR történetmesélést egy sor alkotótól egyetlen alkalmazáson belül, a képzeletbeli meséktől a dokumentumfilmekig és még sok mást is.Garancia
1 év hivatalos Sony garancia

Használt konzol beszámítás

  • Gyártó: SONY
  • Cikkszám: 061293
  • Elérhető: Raktáron
  • 114,999 Ft
  • 79,999 Ft
  • Ár jutalom pontokban: 79999

Lehetséges választások

Hagyományos (CEE szabvány) hálózati töltő. Töltés közben folytatható a játék.A Nintendo Sw..
9,499 Ft 8,999 Ft
Az Assassin's Creed Origins tartalma:Assassin's Creed Origins PS4 játékszoftverSecret of the Pyramid..
17,999 Ft 9,999 Ft
Az Assassin's Creed Origins tartalma:Assassin's Creed Origins PS4 játékszoftverSecret of the Pyramid..
17,999 Ft 10,999 Ft