Nintendo Wii U Konzol + Mario + Luigi játékkal | WII U - használt

Nincs raktáronNintendo Wii U Konzol + Mario + Luigi játékkal | WII U - használt


Nintendo Wii U

Még soha nem játszottál hasonlóval.
Ez az új fejlesztésű játék konzol ami megváltoztatja a szórakozás megtapasztalását. Forradalmi játék vezérlő minden konzol alap kiegészítője egy második kijelző a saját játékvilágodba. Érintsd, mozgasd, rázd húzd vagy mindent egyszerre beszélj a játék vezérlővel készítsd a játékot magadnak. Kombináld a vezérlőket a multiplayer játékhoz akár több Wii kontroller használatával. Élvezd az otthoni konzol minőségű játékélményt a játékvezérlőn ha valaki a TV-t nézi mialatt játszanál. Más élményben lesz részed ha a TV-n játszol, több információ könnyebb kezelés amit a Gamepad nyújt neked. Most először megtapasztalhatod a Nintendo favorit játékait kristálytiszta full HD felbontásban.

Wii U Gamepad

A Wii U játékvezérlő eltávolítja a korlátokat a játékos és a játéka között egy új kijelzőt adva a kezébe. A 6.2″ átmérőjű 16:9 arányú LCD érintőképernyő a kontroller közepébe integrálva hagyományos gombok és két analóg kar közé. A Gamepad szintén tartalmaz mozgás érzékelőt, első-hátsó kamerát, rázó funkciót, szenzor bar-t, stylust és NFC támogatást. Az energiaellátást egy beépített Lítium-Ion akkumulátor biztosítja.

Amiibo

Adj több mókát játékaidhoz. Csak érintsd a játék vezérlőhöz kedvenc amiibo figurádat és érj el több speciális tárgyat, szabd személyre karaktereidet nyiss meg külön küldetéseket csak az amiibo segítségével.

Wii Remote kezelés

Játssz barátaiddal és családtagjaiddal a Wii U konzollal, szerencsére ez most könnyű mert Wii készüléked Remote irányítója kompatibilis új gépeddel. Az új beépített Remote Plus technológiával most sokkal pontosabban tudsz játszani a megnövelt érzékenységnek köszönhetően. Remote Plus kontrollerek elérhetőek többféle változatban is Mario, Toad, Bowser vagy Luig kinek melyik karakter a kedvence. A mókának már semmi nem szabhat határt.

Wii U Pro kontroller

Használd a Pro kontrollert a játékok széles kínálatában, azoknak akik a hagyományos irányítást részesítik előnyben.

Wii játékok Wii U konzolon?

Igen mert visszafelé is kompatibilis a Wii U konzol. A legjobb lehetőség hogy az új játékokkal játssz de ha a régi kedvenceidet szeretnéd újra játszani nincsen akadálya mert a Wii U képes a Wii játékok lejátszására. De ha több régi játékot szeretnél akkor keresd fel a WiiWare vagy a Virtual Consol áruházakat ahol régi klasszikus játékokat tudsz letölteni.

Speciális kiegészítők csatlakoztatása

Nintendo Gamecube kontroller csatlakoztatása egy adapter segítségével és azonnal használhatod kedvenc kontrolleredet új gépeden. Itt az ideje hogy megmutasd barátaidnak Super Smash Bros a te legjobb játékod amiben mindenkinek jut egy karakter. A Nintendo Gamecube adapter működik a legendás hírű WaveBird kontrollerrel is.

Beépített szoftverek

Több szoftver ami a kedved keresi előre telepítve új konzolodra.
Miiverse csatlakoz online a legnagyobb Wii U közösséghez
Nintendo eShop a játékok korlátlan digitális világa
Internet Browser böngészd az internetet kényelmesen
Wii U Chat élvezd a videó chat-et barátaiddal vagy családtagjaiddal
Mii Maker készítsd el saját Mii karakteredet

Technikai adatok:

CPU 

IBM Power bázisú multi core processzor

GPU 

AMD Radeon bázisú HD GPU

Belső memória 

32GB

Súly 

1.6Kg

Méretek 

4.5×26.9×17.1 MxHxSz

Hálózat vezeték nélküli csatlakozás 

IEEE 802.11b/g/n

USB 2.0 

kettő elöl kettő hátul

Támogatott felbontások 

1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i

Audio kimenet

6 csatornás PCM kiment a HDMI csatlakozón, analóki kimenet az AV Multi csatlakozón

Wii kompatibilitás

közel az összes Wii játék és kiegészítő

Garancia
1 hónap
Merevlemez mérete
32GB
  • Gyártó: Nintendo
  • Cikkszám: 061293
  • Hűségpontok: 500
  • Elérhető: Nincs raktáron
  • 49,999 Ft
  • Ár jutalom pontokban: 49999

Lehetséges választások