SUPERNINTENDO CLASSIC MINI Konzol | SNES mini

Nincs raktáronSUPERNINTENDO CLASSIC MINI Konzol | SNES mini

JÖN A SNES CLASSIC EDITION 21 KULTIKUS JÁTÉKKAL

Aki a kilencvenes években nőtt fel, az biztosan találkozott a Super Nintendo nevű konzollal, ami remek játékokkal csábított minket az egész napos kockulásra, és természetesen sok házibuliban is előkerült a 16-bites csoda.
A Nintendo tavaly kedveskedni szeretett volna a klasszikus Nintendo Entertainment System rajongóinak, és piacra dobta a NES Classic Editiont. Azonban a mókának hamar vége szakadt, mert a cég idén áprilisban először bejelentette, hogy Észak-Amerikában nem gyárt többé NES CE-t, majd később a gyártást beszüntette a világ többi részén is.
Szerencsére a nosztalgiázni vágyó Nintendo-fanoknak semmi okuk az aggodalomra, mert a japán cég megerősítette, hogy a NES Classichoz hasonló kiszerelésben tér vissza a Super Nintendo konzol idén szeptember 29-én Észak-Amerikában és Európában.
A készülék maga szinte semmit sem változott gyerekkorunk óta. A SNES alapgép lett sokkal kisebb a korszerű gyártástechnológiának köszönhetően, a Nintendo hivatalos oldalán közölt kép szerint a tenyerünkben is elfér. S a masina az eredeti kiszereléssel ellentétben két darab kontrollerrel kerül majd a piacra, illetve HDMI kimenettel is el lesz látva, hogy a korszerű tévékészülékekre csatlakoztatható legyen.
The Super Nintendo Entertainment System: Super NES Classic Edition game device features 21 all-time greatest games, including Secret of Mana, Final Fantasy III (VI), and Donkey Kong Country, as well as the intergalactic adventure Star Fox 2, the sequel to the original Star Fox game never released before now. The Super NES Classic Edition includes an HDMI cable, a USB charging cable with AC adapter, and two wired Super NES Classic Controllers.
A SNES Classic Edition 21 játékot fog tartalmazni köztük olyan klasszikusokkal, mint a Donkey Kong Country, a The Legend of Zelda: A Link to the Past, a Super Mario World, az EarthBound vagy a MegaMan X. S állítólag a kiadásban szerepel majd a hírhedt Star Fox 2, ami eleddig nem jelenhetett meg hivatalos forgalmazásban. A mellékelt játékok teljes listája:


Contra III: The Alien Wars
Donkey Kong Country
EarthBound
Final Fantasy III
F-Zero
Kirby Super Star
Kirby's Dream Course
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Mega Man X
Secret of Mana
Star Fox
Star Fox 2
Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting
Super Castlevania IV
Super Ghouls 'n Ghosts
Super Mario Kart
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
Super Mario World
Super Metroid
Super Punch-Out
Yoshi's Island


A SNES Classic Edition tehát idén szeptember 29-én kerül a boltokba 80 dolláros (kb. 22000 Ft-os) áron Amerikában. Hogy Európában mennyibe fog kerülni, azt egyelőre még nem tudjuk. Mindenesetre a Super Nintendon felcseperedett harmincas-negyvenes gamerek számára kötelező vétel!
Kiegészítés: A Nintendo ígérete szerint sokkal több példányban fogják gyártani a SNES Classic Editiont, mint egy évvel ezelőtt a NES CE-t.
*forrás:IGNGarancia
1 év hivatalos Nintendo garancia
  • Gyártó: Nintendo
  • Cikkszám: 061293
  • Hűségpontok: 240
  • Elérhető: Nincs raktáron
  • 26,999 Ft
  • Ár jutalom pontokban: 42999

Lehetséges választások