Beszámítás

BESZÁMITÁS


Használt játékok beszámítása és cseréje a konzolmogul üzletben:

Meguntad valamelyik játékodat, újabbra vágysz, vagy éppenséggel retro ritkaságokra vadászol? Üzleteinkben lehetőséged van használt játékok cseréjére, beszámíttatására és természetesen vásárlására is! Válogass Magyarország egyik legnagyobb játékkínálatából, amelyben a legújabb PlayStation 4 és Xbox One címektől kezdve a Super Nintendora megjelent klasszikusokig szinte bármit megtalálhatsz! Termékeink minden esetben kifogástalan, korának megfelelő állapotban, újszerű állapotban kerülnek eladásra, egy hónap garanciával.

A csere menete

Hozd el cserére szánt játékaid üzleteinkbe, vagy ha erre nincs lehetőséged, érdeklődj nálunk az elérhetőségeinkben megadott telefonszámok valamelyikén, vagy e-mailben. Munkatársaink tájékoztatnak, hogy milyen összegben tudják beszámítani a szóban forgó termékeket — ez függ annak piaci értékétől, valamint attól, hogy nekünk éppen hány darab van belőle raktáron. Ezután megállapítjuk a fizetendő különbözetet, és amennyiben ajánlatunk számodra is megfelelő, a játékok gazdát cserélnek.

Örömmel tájékoztatjuk vidéki vásárlóinkat, hogy telefonos egyeztetés után a csere akár postai úton is lebonyolítható! Fordulj hozzánk bizalommal és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Garancia

Használt lemezeinkre 1 hónap garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett. A sérült felületű lemezeket polírozzuk, vagy szükség esetén cseréljük.

 

Üzletünkben az alábbi konzolokra cserélgethetsz, illetve vásárolhatsz használt játékokat: 

Sony PlayStation 4

Sony PlayStation 3

Sony PlayStation 2

Sony PlayStation 1

Sony PS Vita

Sony PSP

 

Microsoft Xbox One

Microsoft Xbox 360

Microsoft Xbox

 

Nintendo Switch

Nintendo Wii U

Nintendo Wii

Nintendo 64

Super Nintendo

Nintendo NES 

 

Ezt a dokumentumot innen tudod letölteni pdf formátumban: https://goo.gl/49EXr2